Zázvor kandizovaný v mliečnej čokoláde 250g
Ako spojiť zdravé s neodolateľným? Na svet prišla dokonalá kombinácia dvoch lahodných surovín. Na Slovensku vyrábaná mliečna čokoláda doplnená aromatickou chuťou zázvoru. Čo viac si priať?
Zázvor býva nazývaný "všeliekom" a používa sa nielen na liečbu chrípky, ale napomáha aj pri liečbe rakoviny. V dnešnej dobe je veľmi používaný v kuchyni, kde je hojne využívaný pre svoju výraznú vôňu i chuť. Zázvor ovplyvňuje proces zažívania a dokáže zároveň potlačiť nepríjemné stavy, ako napríklad pálenie záhy, nadúvanie či plynatosť. Zázvor tiež aktivuje obehový systém a znižuje hladinu cholesterolu v krvi.
Pre všetkých milovníkov horkej čokolády odporúčame ochutnať aj náš zázvor v horkej čokoláde.
Zloženie:
zázvor kandizovaný 50% (zázvor, cukor, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, antioxidant: oxid siričitý), mliečna čokoláda 49 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko plnotučné, kakaová hmota, sušené mlieko odtučnené, kakaový prášok, emulgátory: repkový lecitín a polyglycerolpolyricín oleát, aróma vanilková), povlakové látky 1 % (karnaubský vosk, včelí vosk, šelak)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE : |
v 100g |
ENERGIA: |
1868 kJ/446 kcal |
TUKY : |
16,8 g |
Z TOHO NASÝTENÉ MASTNÉ KYSELINY: |
8,6 g |
SACHARIDY : |
62,8 g |
Z TOHO CUKRY : |
50,1 g |
BIELKOVINY : |
3,2 g |
SOĽ: |
0,1 g |
Dražé - Základ | Zázvor |
---|---|
Dražé - Poleva | Mliečna čokoláda |
Dražé - Posyp | Bez posypu |